Thursday, 18 December 2014

STOCK UTK 6 BULAN.. ABIS DALAM MASA SEBULAN???

PAD & PANTYLINER

APA YG BEST SANGAT BIOSELEZA NIII.!!!
SEMOGA POSTING INI MEMBERI MANFAAT KEPADA RAKAN2 
YG MEMERLUKAN...


Inilah diaa...Tuala Wanita PERTAMA di dunia dengan 4 teknologi 
sekaligus!! Membantu menyelesaikan 1001 masalah Kesihatan 
Wanita :
.
>> Keputihan, Kekuningan, Kehijauan !
>> SENGGUGUT !
>> Haid Tak Stabil atau Lama! Suami Tak Keruan! Owh!! (>.<)
>> Vagina GATAL & Berbau Hamis/ Busuk!
>> Rahim Bengkak, Rahim Jatuh, Kencing Tak Lawas!
>> Kudis Infeksi / Kanser di bahagian luar & dalam !
>> Perut Sebu dan Buncit ketika haid !
>> Pening, Kurang tenaga ketika haid !
>> Ketidaksuburan - sukar hamil
>> Pra-menopos - jom lambatkan menopos!!
.
Tahukah anda ~ RAHIM SIHAT menyebabkan..
>> Muka Berseri & Tumit kemerahan?? Cek cepatt !! 
1 jam pertama pun anda dah boleh bagi feedback tau!! 
Best giler kan?!?
Nak Harga DISKAUN??
Pm/WA
Norlidah Nordin  012-2200979
..cepat!!! .stock sgt terrrhadd..


KETAHUI MUSUH WANITA DALAM DIAM!!

Perkongsian dari wanita hanya untuk wanita...
Bagi suami yang sayangkan isteri boleh baca...
Awas kepada wanita yg menggunakan tuala wanita pakai 
buang dipasaran, Anda mungkin dlm bahaya tanpa anda 
sedari...

Tahukah ANDA bahawa kebanyakkan pad @ tuala wanita 
yg dipasarkan diluar sana mengandungi dioxin yg sangat
merbahaya dan boleh mengancam NYAWA ANDA pada 
jangka panjang. 

Kini ANDA mungkin masih tidak perasan tentang kesan 
sampingannya. Jika kita SALAH memilih tuala wanita yg 
baik kita mungkin akan menerima kesan2 spt di bawah;
✔ Jangkitan faraj
✔ Ruam
✔Genital warts (Ketuat)
✔Discharge berlendir / berbau
✔Darah beku
✔Senggugut
✔Kekuningan
✔Keputihan
✔Kitaran haid tidak menentu
✔Sakit belakang ketika haid
✔Kegatalan faraj

Bagaimana cara utk mengelakkannya ??? 
Pilihlah tuala wanita BIO SELEZA !! 
Terasa luar biasa bila mengunakannya ~ ada teknologi 
BIO VELOCITY spt yg terdapat dlm Pelapik Tilam BVSM 
& Alfalfa!!

Antara fungsi-fungsi tuala wanita Bio Seleza
* Menghilangkan bau
* Membasmi kuman
* Mencegah jangkitan kuman
* Membuang angin perut
* Mencegah kegatalan
* Menyingkirkan toksik
* Mengurangkan rasa tidak selesa ketika haid
* Mengawalatur kitaran haid
* Membasmi kuman
* Mencegah jangkitan kuman
* Membuang angin perut
* Mencegah kegatalan
* Menyingkirkan toksik
* Mengurangkan rasa tidak selesa ketika haid
* Mengawalatur kitaran haid

Kualiti Produk dijamin mencapai tahap piawai kebersihan 
dan sentiasa dipantau oleh Kementerian Kesihatan.. Anda 
dapat bayangkan..jika berbaring beberapa minit di atas 
pelapik BVSM pun dah terasa kekuatan energy luar biasa 
pd tubuh badan kita.. Apatah lagi kalau di lekatkan kat 
tempat sulit tuu!! Umpama dara kembali!

PM/WA Norlidah Nordin  012-2200979
cepat2...sementara stock masih ada dgn harga special..

UNTUK DAPATKAN BIO SELEZA ANDA BERSERTA 
KHIDMAT NASIHAT PERCUMA BAGI YG BERMINAT!!


Sunday, 14 December 2014

✿✿✿ TUALA WANITA.. JANGAN AMBIL MUDAH!! ✿✿✿


Tahukah anda bahawa kebanyakkan pad atau tuala wanita 
di pasaran mengandungi DIOXIN yang merbahaya dan boleh 
mengancam NYAWA ANDA pada jangka panjang???

DIOXIN akan meresap dlm badan melalui vagina dan seterusnya 
memberikan pelbagai tindakbalas negatif terutamanya kepada 
kesuburan rahim wanita....

Aturan kitaran haid akan terganggu & banyak lagi kesan sampingan 
yg lain..

Apa yg dialami oleh anak buah En Anuar, Pn Lynn, berumur 
49 tahun ni adalah salah satu kesan jangka masa panjang 
penggunaan tuala wanita dari bahan buangan...

Syukur dengan asbab BIO SELEZA & pastinya dengan izin Allah...
Beliau tak perlu operate lagi!! Darah beku keluar & doktor pun 
turut mengesahkan beliau bebas dari masalah ketumbuhan dalam 
rahim.. Terima kasih ya Allah!

JOM DAPATKAN SEGERA SATU-SATUNYA PAD 
BERENERGY & BERKUALITI TINGGI!!!
♫ TANPA BAU ( WANGI ATAU HERBA) 
♫ MEMBASMI KUMAN 
    (ION NEGATIF & ELEMEN PERAK)
♫ KERING SEPANJANG HARI!! 
    (BAHAN PENYERAP SPECIAL)
♫ SELAMAT (TIADA BAHAN PEMUTIH)
♫ BAHAN BERKUALITI TINGGI (KAPAS TERBAIK)
 SUAMI SUKA ISTERI BAHAGIA 

 Pm/WA/Tele  FB Norlidah Nordin 
012-2200979 SEGERA!!



BIO SELEZA ~ PERIOD LANCAR, SENGGUGUT DAH KURANG...KEPUTIHAN TIADA LAGI!!


Sukanya dengar feedback terbaru dari pengguna BIO SELEZA!!! 
Sharing feedback customers yg awesome!!

Kitaran haid yang teratur & lancar adalah penanda kepada tahap 
kesuburan yg baik bagi seorang wanita.. Bagi seorang wanita yg 
telah berkahwin, kitaran haid yg teratur menjadi petunjuk utama 
untuk merancang untuk hamil mahupun menentukan sama ada 
kehamilan telah terjadi ataupun belum....

Jangan ambil mudah utk masalah dalaman wanita ye sahabat2...
Jom terus ikhtiar....
In shaa Allah.. moga ramai yg dapat manfaat dgn ikhtiar terbaik 
dengan BIO SELEZA...


Joomm dapatkan info lanjut Pm FB Norlidah Nordin 
WA/Tele Norlidah  012-2200979

BIO SELEZA PUNYA PENANGAN

BAHAGIA.. 
LEPAS DAH 6 BLN XDPT CUTI SOLAT..


Mlm td dpt feedback dr sorang customer. Sebelum ni lebih kurang 
3 minggu lps dia pm sy, "dah lama xperiod ni tp xpregnant plak". 
So sy suggest gune pantyliner Bioseleza. Then mlm td dia pm lg, 
"lps gune pantyliner tu, 4 hari lps dah period.. alhamdulillah.. dah 
6 bulan xdpt cuti solat, hahahaha... so nk repeat order blh?"..

Wah.. bahagianya!! Syukur Alhamdulillah & sy juga tumpang 
gembira. Menurutnya, darah kotor yg keluar tu warna merah 
kehitaman & berketul2. So, dia nk terus pakai Bioseleza sampai 
rase puas, darah keluar mcm biasa & warna xmcm skang ni..

Erm, memang amat bahaya jika ada darah kotor yg tersumbat 
kerana ia akan mengundang pelbagai penyakit tanpa kita sedari. 
Mencegah lebih baik dari merawat!

Tunggu ape lagi? 
Bertukarlah segera kpd BioSeleza demi kesihatan mahkota wanita.
Berminat nak ikhtiar dengan Bioseleza, hubungi 
Norlidah  012-2200979
Terima kasih Ya Allah...
‪#‎ProjekSTG


SECRET OF BEAUTY WITHOUT SURGERY

- TRIAL PACK AVAILABLE!!


Lawanya Sis Ekin Anuar setelah setahun disiplin mengamalkan
'Beauty Drink' BBPlus ni.... ni yang rasa nak minum 2 sachet ni..
Opss jgn membazir..

1 sachet cukup untuk sehari tubuh menyerap kolagen
Lepas 3 hari dah dapat rasa perbezaan
Kulit muka moist, tumit kaki melembut..
Lepas 5 hari...hmm..mesti suami kata 'dah lain'
Belum habis sekotak, anda dah rasa syok sendiri dengan halus &
lembutnya tumit kaki yg biasanya bergerigi tu

Lepas 3 kotak consume secara disiplin, dah boleh test kat mesin
yang ada kat pusat2 kecantikan.. InsyaAllah keputusannya kulit
anda sekurang2nya 5 tahun lebih muda dari usia anda .. semoga
usaha kita ini akan mengikat kasih sayang suami...
.
Sharing lain2 :~
.
i) Sis Rafidah Moin
~ WOWWW !!!!! FYDA APA DAH JADI NI ???? Hihihi....saya
pun terperanjat bila di tegur rakan lama begitu. Ingatkan "apa dah
jadi" tu benda PELIK terjadi kat saya..... Saya TERJEBAK untuk
menggunakan BB plus ini ketika saya mengandungkan anak ke-3,
ketika itu saya mencari produk untuk mencegah "penyakit kuning
baby" selepas lahir. ((ni selepas 4 bulan penggunaan).
.
TERPERANJAT dgn hasilnya....bukan setakat kulit saya semakin
GEBUSSS DAN MULUSSS SGT5x tapi anak saya yg dilahirkan
pun tidak mengalami kuning yg tinggi seperti mana abang dan
kakaknya yg sampai di tahan di wad kanak2....Alhamdulillah….
TERIMA KASIH ALLAH. Alhamdulillah....sehingga kini saya
adalah masih pengguna TEGAR dan PEMINAT SETIA BB Plus.
.
ii) Sis Lili Juliana Mohamed
~ Baru2 ni gi buat deep skin test. Beauty consultan tu inform me
that my skin looks like sy ni umur 24 tahun! Wahhhh sukernyerr!!
Bila dah masuk 3 series ni mmg sgt concern dgn skin problem
especially wrinkles & pigmentation. Faktor sekeliling spt habuk,
asap kenderaan, cuaca panas, & juga pemakanan mmg sangat2
mempengaruhi. Tp bler dah dpt result, syukur sgt & now hanya
perlu maintain jerrr..
~tak perlu buat laser kerrr,
~tak perlu cucuk vitamin kerrr or
~tak perlu pki cream bagai
~tak perlu make up tebal or foundation
.
iii) Sis Susie Ramli
~ Segan sebenarnya...tapi disebabkan keinginan utk sharing dgn
rakan2 akan kebaikan yg telah saya dapati hasil pengambilan
BB PLUS sejak 8 bln yg lalu.. Alhamdulillah.. wajah saya lebih
senang di'urus' sebab sy ni memang x suka make-up , tumit kaki
semakin halus (dulu teruk giler hehe) , dan paling penting badan
dah x seletih dulu lagi (maklum la dah nak masuk 4 series ni
huhu) ..Yang paling best bila dpt pujian dari En Suami katanya
macam anak dara..kekeke.. Tq BB PLUS .. Tq ya Allah kerana
menemukan ku dgn BB Plus ni.
.
Nak info lanjut...boleh pm ya...
Nak jadi protege yg akhirnya sy akan coach jadi Bisnes Partner
Online pun boleh pm.. insyaAllah yang menunjukkan prestasi
cemerlang.. sy belikan hadiah di Europe Januari ni..

Sharing is caring..
#ProjekSTG
#DreamTheImpossibleMakeItPossible
..Norlidah  012-2200979

Sunday, 3 August 2014

BUAT semampu BAIK!!





Kita tahu tahap kemampuan diri kita sendiri.. 
Kalau nak pi berperang tu.. memang saya tak mampu.. 
Jika kita bersatu hati dalam boikot memboikot ni.. tak mustahil dengan 
kerjasama umat Islam seluruh dunia, pasti mereka akan terkesan juga 
dgn boikot yg kita buat. Ini saje yg mampu.

Memang sebelum ni saya juga ada 'terbeli' produk2 dari 'sana'.. 
Bagus kata kau?? Dah terbeli.. banyak lagi.. takkan nak buang pulak kann.. 
seeloknya elakkan pembaziran.. guna je sampai habis.. cuma lepas2 ni kita 
jangan duk beli lagik.. banyak je produk2 lain yg tak kurang hebatnya.. 
In shaa Allah sama2 kita jayakan.. 

Jom sama2 kita panjatkan doa buat saudara kita di sana..
#‎Bersatukitateguhberceraikitaroboh
#‎Pray4Gaza
#‎SaveGaza
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...