Sunday, 28 October 2012

Apa benda Bio Velocity Sleep Mate nih??

Bio Velocity Sleep Mate

(Pelapik Tilam Bio Velocity)

 
Jom dapatkan tidur yg berkualiti!
Tidur dengan mimpi indah...
BV Sleep Mate...
Menyempurnakan tidur anda...





Apa Yang Kita Lalui Setiap Hari?

Jom Tengok!




Tapi...
Gaya Hidup Masa Kini Tidak Dapat Dielakkan!







Gaya Hidup Amat Mempengaruhi Tidur Manusia!

Apakah Medan Tenaga Manusia?



Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan
kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah
makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron
di dalam badan kita menghasilkan satu aliran
medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang
mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap
yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya
hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan
semangat manusia.
Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak
tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang
membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan
untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat".
Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan
kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi
di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi)
yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti
kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai
tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri.
Bioresonans bermakna mengedarkan semua
frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan
penyelarasan organisma yang muktamad.










Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa
kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara
mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan,
penggunaan alat elektronik yang meluas,
pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang,
gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang
dihisap telah membawa ketidakseimbangan
frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga.
Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru
mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup.
Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan
menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.

Aktiviti Harian Menyebabkan Kita Kurang Tidur!
Jom Tengok!
Bagaimana Cara Membahagikan Masa Setiap Hari?






Tidur Yang Berkualiti!
Pentingkah??





Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka
dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti
adalah penting untuk kesejahteraan kita.
Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental,
serta untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita.

Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti
bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup
serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar
dan segar selepas bangun serta segar sepanjang hari.


Apa Yang Berlaku Semasa Tidur?



Jom Dapatkan Tidur Berkualiti Dengan BV Sleep Mate!
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan
anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan
BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk
memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate
menolong membetulkan frekuensi yang tidak
harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil
menguatkan gelombang positif yang membentuk
aura yang sihat dalam organisma.
Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh
menyihatkan badan dengan mencapai tahap
kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan
meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.
Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih
cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka
masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan
di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita,
meningkatkan sistem imun dan juga memberi
hidup yang berkualiti.

Apa Itu Teknologi Bio Velocity?




Tindakbalas Bio Velocity Terhadap Manusia



Keistimewaan BV Sleep Mate Dengan Tenaga Solar





Manfaat Lain BV Sleep Mate





BV Sleep Mate Untuk Rawatan Penyakit





Eksperimen BV Sleep Mate

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate


i) Eksperimen ke atas manusia


ii) Eksperimen ke atas air pili

iii) Eksperimen ke atas tumbuhan


Jom Tengok Demo Ini!




Cara Penjagaan
WOWW..mudahnyeeeee..





Saiz & Cara Pemasangan



Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam.
Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.





Antara Perubahan Yang Boleh Dirasakan
Dengan BV Sleep Mate









Testimoni Pengguna BV Sleep Mate




Testimoni : Sakit kaki sembuh dalam 15 min


Murni Zuriati: aritu ade makcik tu dtg terdengkot2 kaki sakit, peluk barang tu 15 min, jap g
dh bole jln btul.siap bole sujud n bgun selamba je...

Vid Vita:
ha mmg btol... sume terpegun tgk makcik tu. makcik tu siap demo bgn dr sujud.
sbb selama ni klu solat dia nak bgn tu kena menonggeng dulu. tp lps 15minit peluk bvsm....
 dia bleh bgn dgn mudah xde rasa sakit...btol la fathimah... sy tgk dgn mata sendri.
mmg terang jelas nyata depan mata sy. insyaAllah pasti ramai dpt kita bantu dgn bvsm ni



_________________________________________________________________


Testimoni : Tidur lebih nyenyak tanpa sakit badan & nyamuk


Sharing by Pn Intan Diana

Alhamdulillah...gembira bila mak n abah semakin suka dgn pelapik tilam
ni..abah cakap dh lama dia x merasa tido senyenyak skrg..selalunya
tiap2 mlm akan terjaga sbb sakit badan lah..nyamuk lah..etc...tapi skrg
abah dan mak dpt merasa tido yg sgt berquality..TQ Allah kerana
memberikan aku rezeki utk menghadiahkan BV Sleep Mate nie..
tak sabar nk dpt utk diri sendiri punya coz stok yg sgt limited so
dpt beli 1 jer dulu...
Friends i suggest u alls dptkan sleep mate nie especially kita yg
berkerjaya..hanya tido yg berkualiti dpt menghilangkan stress kita...
believe me u will not disappointed...


_________________________________________________________________


Testimoni : Sakit dada sembuh

Sharing by Pn Safura

Nak sharing pasal kisah ajaib yg brlaku smlm...Al kisahnya brmula masa pg
tu Puya di serang sakit dada yg amat sgt...sakitnya sampai keluar
air mata..terus amalkan Ilmu MMR yg mentor ajar supaya jadi "tok moh"
sendiri..Puya buat "terapi air" n sapu Bio Ever rasa sakit tu
makin brkurangan..tapi masih terasa...Alhamdulillah dptlah dtg
program mlm tadi..masa kat program tu Puya kan dok depan
sekali so pelapik tilam Bio Velocity dok betul2 depan Puya...rasa teruja sgt
bila blk umah Puya dpt rasakan yg sakit dada dh hilang..bangun pagi
tadi rasa sihat dan bertenaga kembali.. Tq BVSM TQ Allah..wooowww
hebatnya BVSM ni..baru dok dekat dh dpt rasa kesannya..tu belom
buat alas tidow ..x sabornya nk tdow lena dgn Pelapik Tilam
Bio Velocity n sharing dgn kwn2..

_________________________________________________________________


Testimoni : "Anti graviti"

Sharing by Pn Aisyah

Assalammualaikum....wbt...
Bio Velocity Sleep Mate ~ Pertama sekali Tq Allah menemukan
produk yang sangat AWESOME...!!! Perkongsian Hebat Consultant
dari HQ pun sangat Awesome...!!!
yang bagi ramai warga ST Group dan 1 Malaysia Teruja akan
Keberkesanannya yang sangat MIRACLE...!!!

Banyak sekali Customer2 pm,call dan baru cerita2 sikit walaupun belum
nampak lagi dah x boleh tahan nak pakai....Ya Allah sangat
dasyat sekali penangan BVSM....

Yang paling Best sekali pada saya adalah "ANTI GRAVITI "....
wuuuhhhaiiii...!!! Tuhan sajer lah yang tahu bertapa BESTnya akan
keberkesananya pd diri saya dan keluarga...(^_^)...TQ Allah...
 

 

 


_________________________________________________________________


Testimoni : Wrinkle berkurang, lekuk berkurang, muka V-shape serta cerah & kurang berminyak





 



_________________________________________________________________



Testimoni : Sakit kepala hilang dlm 5min

Sharing by Pn Nor Azila

smlm sakit kepala tapi dtg jugak la pasal dah ajak bizzz partner baru
(adik ipar aka kwn pej lame CDm Lin) ...jadinye sampi jek dah
penuh jadinye duduk lah kat are belakang2... sakit kepala sesangat
 tadi tetibe ilang rase tadi satu hari punyelah sakit mkn ubat dah,
sapu be dah rase reda jek sikit...tapi mase duduk tu dlm 5minit terus
bdenyut2 tu ilang totally.. pandang kiri kanan baru perasan
DSM cikgu Kintan kat kerusi blkang tengah dok memeluk sleep mat
tu.. dlm hati patut lah.... Wah AURA BIO VELOCITY SLEEP MATE
ni mmg terbamboooommmmm..dengan hanye org kat area kite jek
yg gune kite dah terasa auranye..... Jadinye moral of the story ape
 jadi satu Sleep Mate mesti nak kene ade kat rumah dan setiap
keluarga paling kurang mesti ade satu...

 
 
 

_________________________________________________________________


Testimoni : Sakit kepala, lenguh-lenguh, sakit tumit & simpul biawak sembuh, ; tidur lebih berkualiti

Sharing by Cik Norlidah

Tahniah kepada semua yang hadir ke Preview Pelapik Tilam Bertenaga
Bio Velocity malam tadi ! Mmg ble kebabooommmmmm BVSM ni..

Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate
(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni byk kesan yg saya dpt..antaranya
sakit kepala, lenguh2, sakit tumit lps bergerak seharian..semua settle
keesokan paginya..
Tidur pula mmg sgt nyenyak..kata org dpt tidur yg berkualiti..walaupun tidur tak
sampai 5 jam pun rasa sgt puas bila bangun confirm rasa segar &
bertenaga je..aura pun makin positif..

TERKINII...pg td masa bgun tido saya hampir2 nak kena simpul biawak a.k.a ular2.
biasanya saya akan pegang betis & gerak2kan jari kaki..
namun masih akan rasa sakit di bghn betis..tp amazingggg nye pg td saya ntah
mcmana ble gosok2kan betis kat BVSM ni..2/3 kali gosok je..sakit trs hilang..
ajaib sungguh..sgt cepat tindakbalasnya..

Sangat rugi kalau dah tau ttg BVSM ni tp x dptkannya..woooo besssssssst glerrr..

********************************************************





Daripada Jabir bin Abdullah dari Nabi s.a.w sabdanya:

"Tiap-tiap penyakit itu(ada) ubatnya. Apabila menepati ubat terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah dengan izin Allah"

(Riwayat Muslim dan Ahmad)




Ingin dapatkan Bio Velocity Sleep Mate buat yg tersayang??
Jom book sekarang!
Sms 012-2200979 @
inbox facebook: Norlidah Nordin

atau hubungi konsultan Smart Tycoon anda

utk maklumat lanjut!

 

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...