Saturday, 28 July 2012

Terima kasih ALLAH, Pulih dari Kanser

Saya nak berkongsi kegembiraan di bulan mulia ini, anak saudara kpd
kwn saya yang popular dengan gelaran Ejat Stylo (ni nama FB beliau)
telah disahkan bebas kanser lebih kurang sebulan yang lalu. Ejat telah
menjalani rawatan kimo sebanyak 5 - 6 kali setiap kali Ejat hendak
menjalani rawatan kimo, dia akan sapukan Bio Ever seperti yang
dinasihatkan. Ejat tak berani mengambil ubat-ubatan selain yang diberi
oleh pihak hospital kerana bimbang akan memudaratkan dia. So,
selama Ejat menjalani rawatan kimo, dia hanya makan ubat hospital
dan menyapu BE sahaja.

Di bawah ni adalah nukilan Ejat sendiri untuk dikongsikan :


Yang bertanda X itu adalah kawasan yang diserang kanser

Alhamdulillah apabila sapu BE bdn beliau x jadi lemah & rambut
kurang gugur, selain itu kesan operation  pun jadi kecil bila disapukan
BE, beliau telah menggunakan BE nie hampir 5 botol, kanser saya nie
berada di leher, perut,dan ketiak, pada 4/7 beliau perlu menjalani
ct scan utk mengetahui keadaan kanser dan pada hari isnin 16/7 doc
membacakan laporan ct scan & yg bestnye..sel2 kanser dlm bdn beliau
dah hilang, dah kecil sampai tidak boleh diukur, betapa gembiranyer
beliau, sampai skrg beliau masih menggunakan BE,  memang setiap
penyakit ade penawarnyer..dgn Bio Ever Alhamdulilah ianyer berkesan...

So apa menung-menung lagi pm saya @  
F.B. Norlidah Nordin / sms  012-2200979
utk menyertai kempen 1 Rumah 1 Bio Ever



Friday, 27 July 2012

MINERAL COFFEE BANTU TURUNKAN KOLESTEROL?? WOW..



Another success case study dgn Mineral Coffee..kredit to Suri Rich
YES...!!.
berjaya eksperimen aku akhirnya, mineral coffee mmg bagus!!
BOLEH TURUNKAN KOLESTEROL!!
...cek 1) 6.24mmol/l
2) 5.65mmol/l
3) 5.28mmol/l...walaupun result belum capai excellent (ideal <5.2mmol/l) ttpi 
yg penting ttp ada penurunan...hanya dgn minum COFFEE!!!
..gini ceritanya.."saya bekerja diklinik lppkn sbg atendan kesihatan...setiap kali 
klinik saya membuat saringan kesihatan..bila client tanya kat saya mcm mana 
nak turunkan kolesterol...dulu sy jwb mkn oat dgn susu omega ttpi skrg jwpn
sy minumlah MINERAL COFFEE!!!"

....macamana la minum coffee ni boleh turunkan kolesterol?? jwpnnya adalah 
MINERAL COFFEE ni bukan sebarang coffee, ianya mengandungi GARAM 
BULUH!!! juga gula STEVIA & TIADA caffein...so even pregnancy ke, 
breastfeeding ke, ada migraine ke, ada gastric ke., budak ke, orang tua ke...
semuanya boleh minum kopi ni!!!

..sesiapa yg berminat boleh pm sy @ F.B. Norlidah Nordin or 
call 012-2200979 or nak pos pun boleh utk dptkan stok coffee ni...

FREE VVIP 5* TRIP TO GUANGZHOU...day 02

Sambung semula trip kali ni ke Guangzhou..
org kata "apa la yg menariknye kat sana?"
Apa yg menarik??? Semuanya..especially handbags & kain2 satin..
 Sebelum yg lain turun, saya ambil peluang bergambar kat lobby..nice kan..
So ari ni kami bertolak ke Shenzhen..ambil masa dekat 2 jam ke sana..
Kami di bawa ke Museum Jade..waaa..bestnyeee
Besar x kapal ni? jade tuhhhh..patung2 kat bawah ni pun jade tau..
mana ble letak kat rmhkan..so bergambar je la..
 lps shopping brg2 jade, kami lunch kat Shenzhen..
Ha siapa kata g China susah nak cr makanan halal???
Alhamdulillah kami ni semuanya FREE..& confirm2 la halal
semuanya disediakan..hanya ikut je mana diaorg bawa..
Rasanya jgn cite la..mmg la sedaaaappppp...
hmm..kami lps je lunch, solat & teruskan dgn aktiviti faperet..
SHOPPINGGGGG....; )
hari ni punya arrangement kami sesuka ati tukar..pi shopping je..
best btul..
mlm kami pi naik Cruise yg sememangnye tiada dlm itinerary..hahaha
Layanan VVIP lg..
nak upload pic mcm lmbt kan..so saya kongsikan video dr kami..
selamat menonton..& nite..


Mineral Coffee oh Mineral Coffee..


Dulu nak minum nescafe/kopi? jangan harap la....bau je sikit dah pening 
kepala...hahahaha..TAPI lepas seminggu je cuba Mineral Coffee ni..
Alhamdulillah..pening kpala xde langsung. malah semakin bertenaga you....


So, ni la antara kebaikan Mineral Coffee:
The bEST kopi MINERAL GARAM BULUH..kenapa ia saya kata 
BEST..bacalah..

1) Garam buluh bersifat sangat beralkali..( cuba ingat semula: air zam zam 
di Mekah sgt tinggi alkalinya +14 pHnya kan..ya..Allah lebih mengetahui 
apa yg terbaik utk hamba2nya)..apa kaitannya alkali nie dgn badan kita..?
Ok..sifat alkali air kopi ini akan membantu utk meneutralisekan asid yg 
berlebihan dalam badan kita..(asid yg byk tu akan menyebabkan kita rasa 
selalu lapar,..pedih perut laa dan angin )..Sebab itu..mereka yg minum 
KOPI MINERAL GARAM BULUH ini di waktu pagi akan rasa fullll 
(kenyanggggg) je sehingga tengahari..kadang2 tu boleh ter SKIP plk 
LUNCH atau pun kalau nak makan …dah makan dlm kuantiti yg sedikit 
jee..Then..sambung balik waktu petang..minum KOPI petang…!! so..
kadang2..kenyang sampai malam..dinner pun main cuit2 je..Lagi satu yg 
Best ngan kopi nie…bab “membuang”..senang..!! Pendek kata kopi 
mineral nie..tak kan menjadikan perut kita kembung…tak yah risau pasal 
angin lagi..Kalau si gastric…lagi laa BEST…memang legaaa banyak..
terutama dalam bulan puasa nie.

2) Sambung pasal keadaan beralkali kopi nie..sel2 badan akan berkerja 
dalam keadaan paling optimum dlm keadaan yg beralkali,..jadi bila kita 
minum kopi nie..sel2 yg mulanya malassss nak wat kerja tu..terpaksalah 
jadi rajinnnn..that’s why ada yh minumkopi nie baru semingggu je ( 2kali 
sehari)..yg kencing manis dah reduce sugar level dari 11 ke 7..dan yg ada 
bisa2 tumit dan lutut tu…pas minum legaaa rasanya..sebab yg buat bisa2 
tu kerja nya si “asid”..bila asid dah jumpa “alkali”..so jadilah “neutral”..
So simple basic ilmu sains nie kan..harap membantu…

Jadi jom..kita berpuasa dgn KOPI MINERAL GARAM BULUH..murah 
je RM 26.50..pm @ F.B. Norlidah Nordin  / sms 
012-2200979 sy utk HARGA DISKAUN..tak nyesal punyalah!!!


Thursday, 26 July 2012

FREE VVIP 5* TRIP TO GUANGZHOU..day 01

Bye..selesai sudah check-in..nak berangkat pulang 
ke kampung halaman..
Yo la tuuhh..ke Guangzhou je...
siapa nak ikut?? Saya ada caranya..
PERCUMA je tau!!
Sememangnya kami x melepaskan peluang bergambar dlm flight 
MAS tu..ko ado?...sms kapten annouce & welcome, ropa2nya grp kami 
adalah 3/4 drp keseluruhan penumpang..cayalah..terbaeekk
hmm tiba jua akhirnya ke kampung halaman..ehh..silap Guangzhou..
wowowowow agak panas juga..ropa2nye..tgh summer..
zhe shi women de tour guide. Ta de mingzhi shi Chan Chan..
amek ko dah namanye blk kampung..hehehe..ni la tour guide kami di sana
Chan Chan namanye..comelkan..very informative & funny guy
umur br 26 ok..sib baik x de adik..klu x ble jd adik ipar..har..har..har
setibanya kami di Guangzhou..trs kami di bawa ke Yuexiu Park utk bergambar2an..
kemudian makan mlm di restaurant Abdullah 
Penuh satu meja..mmg best2 masakannya..
Oh ya..waktu di sini dgn Malaysia x byk beza..cer tgk kat kanan bawah 
pic tu..kami makan malam jam 5.53 petang ok..sbbnye..
org2 Cina mmg dinner awl & antara sbb lain, 
kami  nak shoppiiiinnnngggg..
ble gitu..x check-in hotel lg kami dah x sabar2 nak bershopping..
huhu shopping heaven..best ooo..namanya Shangxiajiu Pedestrian Street
 sampai mlm kami shopping hingga jam 10 mlm..kat sini 
jam 10 je dah start tutup kedai..cepat btul daa...
 mlm kat sini mmg happening la..sbb summer, so diaorg ni pakat 
duk kluar shopping mlm2..mmg penuh la street ni..
 setelah selesai, kami dibawa ke hotel utk check in
&...tido..sbb esk nak shopping lg..
 
Selesanya..room sweet room..hehe..bosa tau bilik nih..
dah nama pun 5* hotel..tgk tu jam 10.29 br masuk bilik..
mmg la kami nih gila shopping..

ok nantikan sambunganya..

Syiioookk btul V3SR ni...


Alhamdulillah... syukur... yg penting kita berusaha.. TQ Allah..
Sharing testimoni by Jaja Fuad
HAPPY BERGANDA GANDA HARI NIE~~~~Testimoni Terbaru

My lovely Friend dah POSITIVE selepas try V3SR1 wahhh sgt teruja sy 

dengar good news ni malam tadi, dah lebih kurang 4-5weeks usia 
kandungan,lg pun dia mmg tgh plan utk tmbah anak ke 2 sy suggest v3sr 
utk kesihatan luar dan dalam..Tahniah ye Pn Ungu atas rezeki berganda 
di bulan Ramadhan ni. ♥ ♥

V3SR ni bukan shj meremajakan luar & dlm badan kita selain perawan..
alhamdulillah dpt kesuburan lag..mmg sgt berbaloi2..anda di luar sana yg 
mungkin ada masalah seperti ini, sms saya utk maklumat lanjut..pm @ 
F.B. Norlidah Nordin / sms 012-2200979..

Mineral Coffee - Tesimoni -


 Kredit to Pn Siti Norbaya, Putrajaya kerana berkongsi..

“KOPI MINERAL....TQ ALLAH...Anak saya Luqman, 8 thn..1st day
puasa..tengahari dah nak berbuka. Saya minta dia tidur dia tak nak....last 
sekali bg iPad. Sebelum berbuka puasa muntah, lepas berbuka muntah. 
Angin??..2nd day sahur saya bagi secawan kopi mineral...dia kata 
sedapppppp nyer umi...Ptg tu tgk dia dok lompat, lari sana sini, saya 
tanya...tak penat ke? Dia jawab takkkkkk laaaaa.....okkkk jerrr...
pelik saya...baru teringat bg dia KOPI MINERAL tadi...

Lepas tu hingga sahur tadi saya WAJIBKAN dia minum KOPI 
MINERAL....ALHAMDULILLAH dan baru saya perasan dia tak 
selsema dah tiap-tiap pagi, jika tak asyik bersinnnnn....jer..iftar bagi 
secawan lagik...pastu pergi terawih...siap boleh berlari balik dari surau!!!!
CERGAS...tak penaTTTT katanya....tido pun tak dengkur dah....
TQ ALLAH!!!!ALHAMDULILLAH!!!!"

Ada byk lg case study yg hebat berikutan dgn khasiat KOPI MINERAL 

yg unik ini,  antaranya gastrik, even boleh diminum oleh org yg mengidap 
migraine (sbb kopi ni takde caffein), darah tinggi, diabetes ( wpun manis tp 
kopi ni guna gula stevia), mmg memberi tenaga ( sbb kopi kan boleh 
meningkatkan metabolisme badan, lemak terbakar, lalu dpt xtra tenaga & 
bonus lebih slim!!)...puasa tak letih, raya boleh bergaya sakan, lg pun 
 harganya tak mahal mana ..hanya RM26.50 utk 20 sachets...yg penting lg 
 rasanya SEDAAAPPP!!!

Pn Mariam, JB..turut berkongsi selepas minum mineral coffee ni, bangun 
dr tidur, badan terasa lebih ringan & bertenaga..menurut beliau, byk penyakit 
dlm badan bila usia makin meningkat..alhamdulillah bila order nak 2 kotak je 
tp bila saya hantar trs ambil 3 kotak..senang katanya..satu rumah ble minum....
byk pulak tu khasiatnya..begitu teruja dgn rasa & kebaikan dr coffee mineral ni..
alhamdulillah

Jom CEPATTTT.. pm saya @ F.B. Norlidah Nordin / sms  
012-2200979 for further info..

Tak nampak secara tiba2 selama 4 thn kini pulih semula

Wednesday, 25 July 2012

~~ TESTIMONI BELL PALSY~~



Kredit & tq to Jaja Fuad yg berkongsi testimoni mengenai Bell Palsy yg di 
alami oleh adiknya sendiri.

Bells palsy adalah satu penyakit kelumpuhan muka idiopatik (tidak diketahui
punca) akibat disfungsi saraf tengkorak VII (saraf muka) yang mengakibatkan
ketidakupayaan mengawal otot muka pada bahagian yang terjejas. Muke 
akan senget sebelah, rasa kebas, mata xboleh katup, lidah xde rasa semua 
ni di sebabkan saraf muke yg tidak boleh berfungsi.

Ceritanya adik beliau sendiri yg kena pd April thn 2012 ni, nasib baik dia
bgtau cepat..so beliau tringat Bio Ever sbb bgus utk sakit saraf kan..so lepas 
seminggu beliau trus follow up, time tu da byk improvement then lepas sebulan
dia kate dah ok, da bole tutup mata, dah bole rasa dan plg best bila adik ckp
bila appointment dgn dokte..dokte cakap "wahhh u byk improvement ya xmcm
org lain..u ada guna ape cepat baik camni"..

Alhamdulillah dgn asbab Bio Ever Allah sembuhkan adik beliau..suke dengar 
cmtu, yela muda lagi kan.. mst la mengganggu kerja. Nk jumpa orang pun 
kurang konfiden.

Alhamdullah mmg sangat berguna, wajib ada dlm rumah BE nih, sape xde lagi
 mmg rugi...selain bole guna utk macam2 benda yg simple mcm luka, bengkak, 
kejang, senggugut tu mmg settle cepattt je. Mak guna untuk cantik Intim anak 
guna utk minda dan luka2 klau jatuh.

pm @ F.B Norlidah Nordin  / sms  012-2200979 for further 
info..


Friday, 20 July 2012

Kulit Cerah sekata, Glow & V-shape..



Inginkan kulit cantik dan berseri2 seperti akak Faezah ni? 
PM F.B.  Norlidah Nordin 
@ sms 012-2200979
 utk ketahui rahsianya... sy kongsikan testimoni utk yg mencari2 
penyelasaian masalah kulit... 
BONUS utk para isteri, anda dpt memikat suami dgn.........  
♥♥♥ TQ kak atas perkongsian...
------»
Sharing dari Well Trained Consultant; Faizah Eza (Simpang Rengam).
Dulu kulit muka beliau kusam, berminyak, x bermaya dan x sekata. 
Bentuk Muka pulak bulat jekk.... 
Tapi dgn pengunaan Krim Bio-Ever nano di spot2 utama dan 
tanpa sapu dimuka pun inilah hasilnye.... 
Kulit jadi cerah sekata, tanpa berminyak glow jekk dan 
bonus bila bentuk muka dah V-shape..... 
Terima kasih Allah.... 
Thanks Bio-Ever...


Tuesday, 10 July 2012

V3SR lagi..mmg terbaeekkk...




SIBUTRAMIN???? Apa tu ya??? Ia boleh menyebabkan rasa burn, 
chest pain, fever, susah nk bernafas, blood pressure naik, sakit otot, letih 
dan penat dan susah nk tdo..

Kebanyakan bahan ini di gunakan utk weight loss utk hilangkan 
rasa nk makan je.  dan nk bagi berat trun dgn banyak dlm masa singkat.
Lebih penting yg perlu org ambil tahu, bahan ini sangat toxic dan pernah 
di HARAM kan penggunaan nya sebab boleh menyebabkan 
kematian tiba2…ngeriiiinyeeee..

Alhamdullillah dgn V3SR body programming bukan slimming product, 
tapi product kesihatan atau lebih tepat "repair material" untuk reprogram
semula badan kite supaya lebih bertenaga dan bonus dpt selim dan 
perawan lagi...

pm me @ F.B.  Norlidah Nordin / sms @  012-2200979 
for further info

KULIT SENSITIF..

A new testimony from a friend; Haidiahvita..

Menurut beliau, beliau mmg pemilik kulit sensitif yg boleh 
dikategorikan high-maintenance utk penjagaan kulit katanya..hehehe.....
so klu pakai lipstick/ lipgloss/ lipbalm ke, mmg x boleh sebarangan. 
Kalau pakai sebarangan akibatnye ialah 
BIBIR KERING, MENGELUPAS, TUMBUH BIJI2 KECIL BERAIR 
& LEBAM. buruk sgt3. huhuhu... 
lately gatal gi pakai lipbalm M*****line. sekali hambekkk kau..
mmg kering, mengelupas & lebam jadinya...

lepas pakai ubat dr farmasi baru ok sket tapi still LEBAM! 
Teringat krim terbaaeeeekk ni ada, maka sapula BE the lovely tu.
Just for few days je.... taddaaaaaa.... bibir dah jadi PINK balik! 
weeee!!!! sukee! 
sape nak jugak bibir pink naturally? hihihi...

*pic before tu x brp clear sbb x sangka lak bleh jadi pink.
Ingatkn nak ilangkn kering & mengelupas je.

Alhamdulillah..krim ni sgt membantu mengikut keperluan..
ia membantu saya & kawan2.. insyaAllah ia membantu anda di luar sana juga..
pm me @ F.B.  Norlidah Nordin / sms @  012-2200979

Katarak mata pulih dalam masa 2 minggu

Credit to Roslina Abdullah, Kluang for sharing this testimoni..

1)Sebelum menggunakan BIOEVER
2)Selepas 2 minggu menggunakan BiOEVER
3)Mata yg amat cantik, bersih dan bersinar2


Inilah mak cik yang telah menggunakan cream BIO EVER.
Namanya fatimah...berusia 67 tahun. Bekerja sbg pembantu di kedai
makan selama 13 tahun. Sebelum ni dia memakai cermin mata yg tebal..
ada katarak.dan sangat rabun..tapi selepas menggunakan bio ever
selama 2 minggu perubahan yg amat ketara telah berlaku...

dia amat gembira sekali..katanya x pernah terfikir yg dia x perlu
memakai cermin mata lagi dlm usia yg begitu lanjut...
sehinggakan dia menitiskan airmata gembira
suasana amat terharu sekali masa tu...x de ucapan yg lebih agong
selain
mengucapkan TQ ALLAH N TQ BIOEVER!!!

 

Wednesday, 4 July 2012

GURU YG STRESS & KELETIHAN

Pn Revathi Dari Kuantan
(Testimoni sebenar)
Saya adalah seorang guru yang menghampiri 40 tahun. Kehidupan seharian
dengan kerja yang benyak setiap hari menyebabkan saya terasa stress dgn
bebabnan kerja dan selalu tidak bermaya. Suatu hari saya diperkenalkan
oleh seorang rakan sekerja tentang kehebatan krim Bio Ever. Saya memang
 mencari apakah ada produk atau sesuatu yang boleh membantu menjadikan
 saya bertambah sihat dan ceria.

Rakan sekerja dan jiran-jiran mula menegur tentang kulit wajah saya yang
semakin cerah, halus dan cantik. Ini setelah saya menggunakan krim BioEver
seawal 3-4 hari pertama. Selain daripada itu, berat badan saya juga menurun
daripada 63 kg kepada 60 kg hanya dalam tempoh seminggu pengguaannya.
Kehidupan saya juga menjadi lebih ceria kerana saya dapat rasakan kurang
rasa stress dan lebih bertenaga (anergatik).

Prestasi dan kualiti hidup saya semakin bertambah baik setelah menggunakan
krim ini. Saya bertambah sihat, cantik dan hubungan suami isteri pun semakin
bertambah romantik. Kini anak perempuan saya juga menggunakan krim Bio
Ever. Kulit dan kesihatannya juga semakin bertambah baik. Terima kasih Bio
Ever.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...